Uitnodiging internationale open wedstrijd 2023 s.v. Op de Korrel – Bemmel

Geachte vereniging bestuurders / wedstrijdcoördinatoren,

Hierbij ontvangt u de informatie van onze Internationale Open Wedstrijd 2023.
Vriendelijk verzoeken wij u deze bij uw leden onder de aandacht te brengen d.m.v. het mededelingenbord, verengingsnieuwsbrief of andere interne communicatie.

Het nieuwe schietsportseizoen 2023-2024 staat voor de deur en vol motivatie na de zomervakantie gaan wij richting ons eerste jaarlijkse schietsport evenement. Schietsportvereniging Op de Korrel te Bemmel is dan ook verheugd U allen te mogen uitnodigen voor de 44e Internationale Open Wedstrijd op donderdag 5 oktober t/m zaterdag 14 oktober (m.u.v. zondag 8 oktober).

Het gebruikelijke draaiboek houdt in dat de benedenverdieping weer volledig geopend is als schietlokaal en er afwisselend Kruisboog en KleinKaliber geschoten kan worden. Kijk in het uitnodigingsboekje op pagina 3 voor de mogelijkheden. Er zal gewerkt worden met globale tijdvakken voor reservering via de website, waarbij geen gezamenlijke aanvangs- en eindtijd aangehouden worden zoals bij officiële wedstrijden veelal het geval is, maar een doorlopende wissel.

Deze 44e Internationale Open Wedstrijd is aangemeld als Ranking wedstrijd (voor de betreffende disciplines), Grand Prix Wedstrijd en ook voor de KNSA Landelijke Junioren Competitie.

Meedoen? Kijk in het uitnodigingsboekje voor de tijdvakken en reserveer via https://www.svopdekorrel.nl/reserveren.

Klik hier om de uitnodiging te openen.

Met vriendelijke groet,

IOW commissie SV Op de Korrrel – Bemmel
https://www.svopdekorrel.nl

iow@svopdekorrel.nl