Lid worden van de Schietsport Vereniging ?

Of een keer komen kijken? Dat kan op dinsdag avond vanaf 20.00 uur. Na aanmelding bent u van harte welkom.
Geïnteresseerde jongeren tussen de 12 en 16 jaar kunnen van 19.00 tot 20.00 uur bij ons terecht, dan zijn de banen ook gereserveerd voor de jeugd.
Wel willen we graag van tevoren weten dat u komt zodat we u kunnen ontvangen en begeleiden. U kunt zich aanmelden middels email: secretariaat@svloenen.nl

Het lidmaatschap staat open vanaf 16 jaar. Voor de jeugdafdeling, die uitsluitend de discipline luchtgeweer beoefent, geldt de minimum leeftijd van 12 jaar. Voor de toelating tot het lidmaatschap gelden een aantal, ook door de overheid wettelijk vastgestelde, strenge regels. Zo dient een aspirant-lid bijvoorbeeld bij inschrijving een “Bewijs van goed gedrag” te overleggen en kent de vereniging een ballotageperiode van zes maanden, gedurende welke eventueel de antecedenten van het aspirant-lid worden nagegaan. Gedurende de introductie periode wordt uitsluitend onder persoonlijke begeleiding met luchtdrukwapens geschoten. De duur van de introductie periode kan per lid verschillen! Daarna kan men lid worden, en kan de overstap naar vuurwapens gemaakt worden. Indien men minstens één jaar lid is verleent de vereniging haar medewerking bij de procedure die nodig is om een eigen wapen aan te schaffen.

De sfeer binnen de S.V. Loenen is plezierig en ongedwongen. Oudere leden die hun geweer al lang “aan de wilgen” hebben gehangen komen voor hun wekelijkse avondje uit. Een deel komt voor een praatje en om even recreatief te schieten, maar het grootste deel komt toch om serieus te trainen en zich te meten met hun clubgenoten. Daarnaast wordt er vaak een kaartje gelegd of uitgebreid aan de bar gebabbeld. De samenstelling van het ledenbestand loopt dus nogal uiteen. Zij die het bezit van een vuurwapen belangrijker vinden dan de schietsport en alleen daarom lid van een schietvereniging willen worden, zullen bij S.V. Loenen niet vinden wat zij zoeken.

Contributie is:

  • Voor senioren €150,- per jaar 
  • Voor junioren (tot 20 jaar)  € 80,- per jaar
  • voor gezinsleden € 80 euro per jaar per lid (dus uit 1 gezin 2 junior leden is dus 2 x € 80,- per jaar)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Secretariaat:

A. Pelsink via E-mail: secretariaat@svloenen.nl
Of bel even op een dinsdagavond met de schietvereniging tel. 0294 – 231033

SV Loenen is een bij de KNSA aangesloten en gecertificeerde schietsportvereniging.