Uitslagen SVL 10-05-2022

Schietsportvereniging Loenen kiest nieuwe bestuursleden

Dinsdag 10 mei was een gevarieerde verenigingsavond waarop een aantal verschillende activiteiten plaatsvonden. Het begon met een korte ingelaste extra ledenvergadering. Die was nodig voor de invulling van twee vacatures in het bestuur, ontstaan wegens periodiek aftredende bestuursleden in de functies Voorzitter en Vice-voorzitter. Hierbij diende volgens de statuten en het huishoudelijk reglement een minimum aantal verenigingsleden aanwezig te zijn om een geldige stemming te kunnen houden. Als nieuwe voorzitter werd de heer Menno Haars gekozen. Hij wordt bijgestaan door vice-voorzitter mevrouw Jacqueline den Boer. De vereniging is hiermee voor de komende jaren weer verzekerd van een voltallig en gemotiveerd bestuur.

Vervolgens ontving de vereniging bezoek van Team 3 van S.V. Bonanza uit Lopik voor een Districtswedstrijd. Team 2 van Loenen, bestaande uit M. v. Egmond, P. v. Dommelen, N. Looyenga en A. van ‘t Hoff, won deze wedstrijd met 1055 tegen 1038 punten.

De avond werd verder gevuld door een, overigens klein, aantal leden die tot sluitingstijd de schietbanen benutte voor hun schietbeurten voor de verenigingcompetitie. Hun scores luiden als volgt:

Klein Kaliber Geweer (KKG).

Hoofdklasse: M. v, Egmond: 95.

Klasse A:  M. Haars: 81, N. Looyenga: 92.

Klasse B: J. Kaashoek: 78.

Klein Kaliber Pistool (KKP).

L. Delput: 80, P. Visser: 87.

Klein Kaliber Karabijn (KKK).

Hoofdklasse: C. Pap: 89, M. Sloeserwij: 94.

Klasse A: M. Kaashoek: 75.

Luchtpistool.

G. Worm: 64.