Laatste afgesproken maatregelen

Beste leden van SVL,

De anderhalve meter is opgeheven en daardoor vervallen de tijdsblokken voor het schieten. Iedereen kan vanaf komende dinsdag zijn schietbeurt doen wanneer hij/zij dat wil, waarbij uiteraard de tijd tussen 19.00-20.00 gereserveerd blijft voor de jeugd. Je hoeft je dus niet meer te melden bij Herman.

We blijven toegankelijk voor álle leden om de schietsport te beoefenen.

De bar is alleen open voor afhalen. Je moet je drankje buiten nuttigen en je mag niet aan de bar zitten. Dit is de regel voor (sport)kantines en horeca die geen QR code vragen.

Voorlopig zijn er alleen blikjes verkrijgbaar en hebben we een ploeg van vier barmannen (Jan vd Bos, Jos Bunschoten, Marc Schulpen en Jaap Kaashoek) die de zaken in goede banen leiden.

Nu we langzaam weer teruggaan naar “normaal” worden ook de regels weer aangescherpt: De VVF is hard nodig, Zorg dat je er bent of zorg voor een vervanger als je niet kan. Zie de bijlage. Jullie krijgen een aparte mail over het volgen van een VVF cursus.

Ook starten we een interne competitie op en worden extra activiteiten voor de jeugd georganiseerd hier komen aparte mails over.

Zoals jullie zien is er veel besproken op de ALV dinsdagavond. Vermeldenswaard is dat Jaap Kaashoek en Menno Haars volgend jaar tellers zijn, dat Herman Blokzijl het bestuur versterkt en dat Tanja Wilmsen voorzitter ad-interim is tot de eerstvolgende ALV. Hiermee zijn voorlopig alle taken verdeeld.

met vriendelijke groet,

Angelika Pelsink, secretaris